Ter Apel

Glasbewassing

Bij Dümmer Specialistische Reiniging & Onderhoud hebben we een passie voor heldere en sprankelende ramen.

Wij zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige glasbewassing die glans en helderheid toevoegen aan uw leef- of werkomgeving.

Uw betrouwbare partner in ramen laten stralen

Ons team van ervaren professionals maakt gebruik van geavanceerde technieken en hoogwaardige reinigingsmiddelen om zelfs de meest hardnekkige vlekken en aanslag van uw ramen en kozijnen te verwijderen.

Onze inzet voor duurzaamheid blijkt uit het gebruik van milieuvriendelijke reinigingsmiddelenen technieken. Wij streven ernaar om niet alleen uw ramen te laten glanzen, maar ook om het milieu te respecteren.

Veilig werken en betrouwbaarheid vinden wij belangrijk. Onze gespecialiseerde medewerkers zijn daarom VCA-gecertificeerd en in het bezit van een VOG.

Waarom zou u met vervuilde ramen blijven zitten als Dümmer Specialistische Reiniging & Onderhoud de oplossing biedt? Onze toewijding aan maatwerkoplossingen voor het ramen wassen gaat verder dan een standaard reiniging.

Wij bieden een persoonlijke aanpak die is afgestemd op de specifieke behoeften van uwramen, kozijnen en omgeving. 

Tijdens een persoonlijk gesprek adviseren wij u over de verschillende methodes om uw ramen en kozijnen op een veilige, efficiënte en duurzame wijze te onderhouden.  Dümmer Specialistische Reiniging & Onderhoud beschikt over veel verschillende methodes om uw ramen streeploos te reinigen. Deze methodes bestaan onder andere uit:

 

    • Glasbewassing op traditionele wijze

    • Telescopische glasbewassing met osmose (kalkvrij) water

    • Glasbewassing en hoogwerker

    • Glasbewassing door gebruik te maken van een gondel

Bij Dümmer Specialistische Reiniging & Onderhoud geloven we dat maatwerk niet alleen een service is, maar een verplichting om de hoogste standaarden van kwaliteit te waarborgen. 

Neem vandaag nog contact met ons op voor een maatwerkoplossing die uw ramen doet stralen als nooit tevoren.

Chat openen
Goedendag! 👋
Kunnen we je helpen?