Ter Apel

Overheaddeuren opnieuw coaten voor duurzame bescherming

Overheaddeuren vormen een belangrijk onderdeel van uw bedrijfspand en verdienen de nodige aandacht om hun oorspronkelijke uitstraling te behouden. Door blootstelling aan verschillende weersomstandigheden en dagelijkse operationele activiteiten kunnen overheaddeuren na verloop van tijd vervuilen en hun beschermende coating verliezen.

Overheaddeuren staan bloot aan diverse weersinvloeden zoals regen, zon en wind. Opnieuw coaten beschermt tegen corrosie en voorkomt verdere slijtage. Een nieuwe coating draagt bij aan de duurzaamheid van de deuren, waardoor ze langer meegaan en minder onderhevig zijn aan vroegtijdige veroudering. Een nieuwe coating geeft overheaddeuren een frisse uitstraling, waardoor het totale aanzicht van uw bedrijfspand verbetert.

Bij Dümmer Specialistische Reiniging & Onderhoud zijn we gespecialiseerd in het opnieuw coaten van overheaddeuren.

We zorgen voor een goede voorbereiding van het oppervlak, inclusief het herstellen van kleine beschadigingen, om een gelijkmatige coating aan te brengen. U heeft keuze uit verschillende kleuren voor de coating. Wij adviseren u graag over de kleur die het beste past bij de uitstraling van uw bedrijfspand.

Het airless spuiten gebeurt door ervaren vakmensen, die zorgvuldig te werk gaan om een hoogwaardig resultaat te garanderen. Wilt u de uitstraling en bescherming van uw overheaddeuren verbeteren?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Bij Dümmer Specialistische Reiniging & Onderhoud zorgen we voor een duurzame coatingoplossing die aansluit bij uw behoeften.

Chat openen
Goedendag! 👋
Kunnen we je helpen?